+8613646669115
  • sns (1)
  • sns (2)
  • sns (3)
  • oe10
itulau_fanua

tala fou

E eseese atunu'u e iai fa'atonuga o le malosi ma fa'atapula'a saoasaoa mouila uila.Talu ai ona o le vaeluagalemu o le afi e sili atu ona lelei, mama mama ma sili atu le malosi o le malosi nai lo afi uila poʻo oloa tuai eseese, e faʻaaogaina e le tele o tagata gaosi oloa.

Uila Eletise Fiber Carbon

1. O le tetee o le afi tutotonu e laʻititi ma o le taʻavale e maualalo

O le afi o le hub e masani lava o se masini e leai ni pulumu, lea e afaina ai le saoasaoa e ala i le puleaina o le tele o le taimi nei, ma e iai se fausaga faigofie.Ae ui i lea, ona o le aʻafiaga o le fausaga faʻaleaganuʻu, faʻalavelave faʻasolosolo, faʻaputuga vevela afi, ma isi mea, o le malosi o le afi e maualalo.

O le afi o le ogatotonu o se mana e galue saʻo i luga o le axle tutotonu, ma e manaʻomia le galulue faʻatasi o fusi, faʻasalalauga faʻasalalau, eseesega ma isi vaega, ma o le malosi o le kinetic e galue i luga o le crankset e fesoasoani ai i le tagata tietie e vili.E na'o le afi e nafa ma le fa'ainisinia tuusa'o, ma e na'o le fa'aaogaina o le vaega o le la'a o le ta'avale, ma o lona fa'aliliuina o le eletise-kinetic malosi e masani lava i luga atu o le 80%.

2. O loʻo i ai le tele o suiga o le saoasaoa o tulaga mo le vaeluagalemu o le afi, ma e sili atu le malosi

O le afi i totonu o le vaeluagalemu o se masini tuʻufaʻatasia o mea e sui ai le saoasaoa i totonu.E fa'aogaina le tele o mea fa'apipi'i e fai ai se ratchet suiga saoasaoa i totonu o le fale afi, ina ia fa'ateleina le malosi o le gaosiga, ma maualuga ai le mamafa ma le a'ea.E le gata i lea, o lona torque sensing e sili atu ona maaleale.O le suiga i le malosi o le viliina o le crank o le a galue saʻo i luga o le ogatotonu tutotonu, ma o le saoasaoa o le a vave.

uila afi eletise eletise

3. O le afi tutotonu e faʻatatau i le tufatufaina o le ogatotonu o le kalave o le taʻavale

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le afi o loʻo i le ogatotonu o le faʻavaa, o lea o le ogatotonu o le kalave o le taavale o loʻo i ai pea i le ogatotonu, lea o le a le afaina ai le paleni o le taʻavale i lalo o le taʻavale vave, ma e leai se manaʻoga e faʻatulaga. fa'aopoopo le mamafa o le maa e fa'afetaui ai le mamafa.O le mea lea, o le tele o faʻataʻitaʻiga fou i luga o le maketi i aso nei o le a tuʻu pe natia foi le maa i le pito i lalo o le faʻavaa.

4. E itiiti lava laina fesoʻotaʻiga mo le afi tutotonu, ma o mea faʻaoga e sili atu ona faʻamalamalamaina

O le tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia, ma le tuʻufaʻatasia o mea lelei ia o afi faʻapipiʻi ogatotonu.O masini uma e tuʻufaʻatasia i totonu o le pusa ogatotonu, e naʻo le tasi le uaea e faʻalautele atu e faʻafesoʻotaʻi i le pule i luga o le au, ma e oʻo lava i le fesoʻotaʻiga maa o se auala natia o uaea i totonu ma fesoʻotaʻiga.O lenei mamanu tuʻufaʻatasia faʻafaigofie e faʻaogaina ai le A taʻavale ma se afi tutotonu e sili atu ona faigofie e tausia, e sili atu ona foliga faigofie, ma sili atu ona faigofie mo tagata faʻaoga e faʻaoga.

 

5. O le faʻatinoina o le pefu ma le susu o le afi tutotonu e sili atu le malosi, ma e maualalo le fua o le toilalo

E masani lava, o le atigipusa ma le afi tutotonu e maualuga tele le puipuiga, ma e mafai ona oʻo atu i le tulaga puipuia o le IP65 poʻo luga.Pe a tamoʻe le afi, e mafai ona teteʻe atoa i le faʻalavelaveina o mea mai fafo ma le pefu, faʻapea foʻi ma le vaʻa maualalo o le vai i soʻo se itu.


Taimi meli: Iuni-29-2022